Produkty pro velké krmivo (4)

Pellets Bez Prachu

Pellets Bez Prachu

Vždy si pamatujte jednu věc: nákup pelet se provádí na kilogramy. Pokud kupujete kilogramy prachu, jsou to peníze vyhozené oknem!
Drcená pšenice

Drcená pšenice

Drcená pšenice
Biomasa Dřevěné Pellets - Dřevěné Pellets k prodeji online

Biomasa Dřevěné Pellets - Dřevěné Pellets k prodeji online

dřevěné pelety s nebo bez přísad jsou stlačený materiál, obvykle válcového tvaru s rozlomenými konci, s délkou typicky 5 mm až 40 mm a průměrem maximálně 25 mm. Obsah vlhkosti dřevěných pelet obvykle činí méně než 10 % a obsah popela dosahuje až 3 %. Pelety se obvykle vyrábějí pomocí peletovacího mlýna. Výhody pelet ve srovnání s kulatinou nebo dřevními štěpkami zahrnují mimo jiné: možnost optimalizace spalování díky jednotnému palivu, snížené náklady na dopravu díky zvýšené objemové hustotě paliva a zlepšení tepelných a spalovacích vlastností.
PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

DESATASE je amylolytická příprava (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydroláza), která katalyzuje hydrolyzu alfa-1,6 vazeb amylopektinu, což umožňuje dosáhnout vyšších výtěžků maltózy v kombinaci s maltogenními amylázami. ÚČELY Zvýšit diastatickou sílu sladu posílením působení přirozené ß-amylázy sladu. Zvýšit fermentovatelnost mladiny (zjevný limit attenuace). Přibližně 25 % celkových sacharidů mladiny je nefermentovatelných. Přidání Desatase v kombinaci s maltogenními amylázami, jako je Maltosylase, do fermentoru převádí nefermentovatelné dextriny na maltózu, která je následně fermentována na alkohol, což dává zjevnou attenuaci vyšší než 100 % bez ztráty plnosti chuti nebo udržení pěny. Při stejné koncentraci alkoholu jako u normálně attenuovaného piva bude super-attenuované pivo vyžadovat o 25 % méně surovin. Viz Modifikace attenuace. TEPLOTA Optimální 55-60 °C. Enzymatické složky jsou deaktivovány v pivu (pH 4,2)...